Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

"2023 yılı Kod Haftası, 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Okullar ve öğretmenler düzenleyecekleri kodlama etkinlikleri ile kodlama eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacaktır.

Ekm

12 Ekim 2023 Perşembe günü ısıtma sisitemi baca temizliği ve kontrol çalışması yapıldı.

Yetkili firma tarafından yapılan çalışmanın1800 TL gideri okul aile birliği bütçesinden karşılandı.

Ekm

İtilaf Devletleri tarafından 13 Kasım 1918´de fiilen işgal edilen, İstanbul´un işgalden kurtuluşunun 100´üncu yılını kutluyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Hayvanları Koruma Günü " okullarda, 4 Ekim günü kutlanır.Okulumuzda yapılan  kutlamada; özverili çalışmalar yürüten öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Pilot Cengiz Topel İlkokulu  öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır. Tüm görüşmeler randevu sistemi üzerinde yürütülecektir.