Şbt

Rehberlik servisimiz öğretmenleri tarafından 2024 Şubat Ayı çalışmaları kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla " Kadına Yönelik Şiddet" konunda broşür hazırladı.

Aşağıdaki bağlantıdan broşüre erişebilirsiniz.

Şbt

MEB eğitim kurulları ve zümreleri yönergesinin 13. Maddesinde yer alan "Eğitim kurumu sınıf/alan zümre başkanları kurulu"toplanrısı 07 Şubat 2024 Çarşamba günü okul müdürü başkanlığında yapıldı.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği protokolü çerçevesinde yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan Temel Motorik ve Antropometrik Testler, velisinin izin verdiği öğrencilerimize 01 Mart 2024 Cuma günü Toki Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda yapılacaktır.

3. sınıf öğrencilerimizin velileri kendilerine gönderilen veli izin belgesini (mürekkepli kalem veya tükenmez ile doldurulacaktır) en geç 16 Şubat 2024 Cuma gününe kadar sınıf öğretmeninine ya da okul yönetimine teslim etmesi/göndermesi gerekmektedir.

Şbt

Okulumuz 1/C Sınıfı Okuma Bayramı programında harika performans gösteren sevgili çocuklarımıza, değerli öğretmenimiz Sibel Salman' a ve emeği geçen kıymetli velilerimize  teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okullarda Orman Projesi kapsamında 3- B sınıfı öğrencimiz Mert Yardım'ın meşe palamudu büyüdü.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı, okul müdürümüzün başkanlığında idarece ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapıldı.Eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi .İkinci dönem çalışmalarının planlaması yapıldı.

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencileri bardak baskı teknikleri öğrenirken Hava Özkan öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Teknofest 2024 başvuru yapılabilecek yarışmalar.

Son katılım tarihi 20 Şubat 2024

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu Veli Akademileri Psikoloji Danışman Semra Tuna öğretmenimizin Okul Başarısında Ailenin Rolü konulu seminerimiz katılan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Pilot Cengiz Topel İlkokulu Veli Akademileri

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu öğrenci meclisi çalışmalarına katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında, Milli eğitim bakanlığının  "Büyüteç" isimli hikaye kitabını okuyarak "Büyüteç" kelimesini öğrendik. Somutlaştırarak ve duyu organlarımızı aktif kullanarak, öğrenmeyi kalıcı hale getirdik. Aile katılımı olarak, okul dışında büyüteç kullanarak, fotoğraflayıp okula yollamalarını istedik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri Kapsamında 100. Yıl 1000 Adım Yürüyüşü, okul bando takımımız eşliğinde öğrencilerimizin katılımı ile Mahallemizde düzenlendi. Renkli görüntülerin sergilendiği yürüyüşümüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (Foundation For Environmental Education- FEE) tarafından "Forest School-Orman Okulu" olarak yürütülen projeye okulumuz katılım göstermiştir.

Ekm

Okulumuzun elektrik tesisatı ve kamera sistemi onarımları Okul Aile Birliğimizin imkanları dahilinde yapılmıştır.Bağışçı velilerimize teşekkür ederiz.