Şbt

Okullarda Orman Projesi kapsamında 3- B sınıfı öğrencimiz Mert Yardım'ın meşe palamudu büyüdü.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı, okul müdürümüzün başkanlığında idarece ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapıldı.Eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi .İkinci dönem çalışmalarının planlaması yapıldı.

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencileri bardak baskı teknikleri öğrenirken Hava Özkan öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Teknofest 2024 başvuru yapılabilecek yarışmalar.

Son katılım tarihi 20 Şubat 2024

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu Veli Akademileri Psikoloji Danışman Semra Tuna öğretmenimizin Okul Başarısında Ailenin Rolü konulu seminerimiz katılan velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Pilot Cengiz Topel İlkokulu Veli Akademileri

Ock

Pilot Cengiz Topel İlkokulu öğrenci meclisi çalışmalarına katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında, Milli eğitim bakanlığının  "Büyüteç" isimli hikaye kitabını okuyarak "Büyüteç" kelimesini öğrendik. Somutlaştırarak ve duyu organlarımızı aktif kullanarak, öğrenmeyi kalıcı hale getirdik. Aile katılımı olarak, okul dışında büyüteç kullanarak, fotoğraflayıp okula yollamalarını istedik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri Kapsamında 100. Yıl 1000 Adım Yürüyüşü, okul bando takımımız eşliğinde öğrencilerimizin katılımı ile Mahallemizde düzenlendi. Renkli görüntülerin sergilendiği yürüyüşümüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (Foundation For Environmental Education- FEE) tarafından "Forest School-Orman Okulu" olarak yürütülen projeye okulumuz katılım göstermiştir.

Ekm

AB Kod Haftası (Code Week), Ekim ayının içinde uygulanan, herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. 1/A sınıfımız coodweek etkinliğine katılmıştır.

Ekm

Okulumuzun elektrik tesisatı ve kamera sistemi onarımları Okul Aile Birliğimizin imkanları dahilinde yapılmıştır.Bağışçı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

"2023 yılı Kod Haftası, 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Okullar ve öğretmenler düzenleyecekleri kodlama etkinlikleri ile kodlama eğitiminin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacaktır.

Ekm

12 Ekim 2023 Perşembe günü ısıtma sisitemi baca temizliği ve kontrol çalışması yapıldı.

Yetkili firma tarafından yapılan çalışmanın1800 TL gideri okul aile birliği bütçesinden karşılandı.